Hof van Saeys is proeven van stedelijke dynamiek

Hof van Saeys, dat is wonen midden in het leven. Flaneer op de wandelboulevard en laat je verleiden door de talloze winkels, musea en bezienswaardigheden.

In het hart van Dendermonde, langs de commerciële hoofdader die weldra in een groen jasje gestoken wordt, verrijst een uniek nieuwbouwproject: Hof van Saeys. Woon, winkel en werk op een bruisende plek midden in de stad, met zichten op de naastgelegen abdijtuin of het groen op de site zelf. Genieten van al dat moois doe je vanop jouw royale leefterras. Met residenties tot wel 8 verdiepingen hoog en 1.400 m² aan handelsgelijkvloers beleef je hier Dendermonde van op de eerste rij.

In Hof van Saeys woon je tot wel 8 verdiepingen hoog, wat resulteert in prachtige verzichten en optimale privacy. Hier heb je alles vlakbij de hand: jouw boodschappen, de wagen, medische diensten en groenruimten. Zorgeloos wonen op zijn best!

Vroeger was deze site volledig afgesloten en verhard, nu trekt deze nieuwe buurt volop de groene kaart. We voorzien maar liefst 3.000m² publieke ruimte in de vorm van een stadsplein, een autovrije wandelpromade en veel water en groen. Het groen van de tuin van de nabijgelegen Benedictijnerabdij wordt bovendien visueel doorgetrokken over de gevels van de residenties heen, met extensieve graspartijen op elk terras.

Volgende
Volgende

State-of-the-art stadsinbreiding in Jette